Dark Mode Off / On
Lizzla vår mellanpudel

Måndag med massage.

Idag har jag varit på thaimassage, gud så skönt det var och min kropp mådde verkligen bra av att få massa hårda delar uttryckt. Blev yr efteråt men annars känns det bara bra.

Jag har förutom att varit på massage hängt med Lizzla. Vi har lekt, tränat och promenerat tillsammans. Nu sover hon och jag ska göra detsamma. Får också hoppas att min pollenallergi som sitter i ena ögat försvinner snart häller pä att bli tokig då det rinner konstant.

6 Comments

  1. Så härligt att gå på massage. Jag själv har varit på thaimassage en gång och insett att det inte är något för mig. Så gullig bild på Lizzla. Hoppas du får en bra tisdag!

  2. Oh massage lät ju inte helt fel aldrig, jag har dock aldrig testat thaimassage, så rädd det ska vara som man sett på klipp, att dem böjer bak ens armar osv. HAHA. Tänkte på det med pollen, har du någon medicin för det? Droppar eller något? Låter ju så jobbigt för dig. Jag hoppas det lättar! Hoppas du har en fin dag! Kram

  3. Vad härligt det låter med massage. Visst kan man känna sig lite konstig efteråt. Skönt att du mår bättre nu. Vad mysigt med promenad tillsammans. Hoppas att ni har sovit gott.

  4. Åå så skönt med massage. Det ska jag på nästa onsdag ????. Kul för Lizzla att leka med dig.
    Det får vi hoppas att din allergi försvinner från ditt öga.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: