Dark Mode Off / On
Uncategorized

Dagens WordPressfråga #42

Vilket är ditt favoritspel (kortspel, brädspel, tv-spel, osv.)? Varför?

Får väl börja med kortspel då: det blir poker. Det enda jag riktigt förstår. Brädspel: Monopol eller Ticket to ride, svårt att välja. Tv-spel: ja det blir ju klassiska Super Mario. Inte är det något som kan toppa sig med det klassiska spelet.

3 Comments

  1. För min del är det… kortspelet 500 i kort. Monopol i brädspel (men då ska det vara ett riktigt monopol, med guld-hotell och silver-hus, etc. Påkostat träram runtomkring och allting.). I TV-spel blir det nog… worms eller SuperMario.. 🙂 Men i dataspel blir det rollercoaster.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: