Dark Mode Off / On
Bloggandet Bloggutmaning Fem en fredag

Fem en fredag v. 32: Aktiviteter.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vad gör du när du känner dig aktiv?
  2. Vad gör du när du lär dig något?
  3. Vad gör du när du har tråkigt?
  4. Vad gör du när du gör något för dig själv?
  5. Vad för aktivitet vill du prova på?

Vad gör du när du känner dig aktiv?
Städar, tycker ju om städning. Så det är jättekul bara.

Vad gör du när du lär dig något?
Sitter på föreläsning.

Vad gör du när du har tråkigt?
Ligger på soffan, och känner att jag borde göra någonting.

Vad gör du när du gör något för dig själv?
Läser en bok, eller lyssnar på en podcast.

Vad för aktivitet vill du prova på?
Ridning och hundsporter.

8 Comments

  1. ja lite känner jag igen det där med att ligga på soffan o inte komma mig för något – det är då jag drar fram en film på Cmore.. Ha en fin fredag !

  2. Du hade ridit förut eller? Hundsporter finns ju många olika, o med en söt liten valp av en intelligent ras har du massor att välja bland., Kul! När mina tidigare hundar var valpar och unghundar bodde vi mitt i skogen utan möjlighet att åka iväg. Så passa på att hitta nåt skoj, nosework, svampletning, agility….

  3. Städning – ja det verkas finnas olika uppfattningar om det jobbet. Men det är bara du som gillar att städa. Gissar att du är välkommen hem till de flesta deltagarna i Elisas tema, inklusive jag själv;-)

  4. Ridning är i alla fall inget för mig, det vet jag för jag har testat. Fick galet ont i rumpan, kan jag meddela! Och hästar är så himla stora, jag blir nästan lite rädd för dem.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: