Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Hur spenderar du midsommar i år?
  2. Vad gör du helst på midsommarafton?
  3. Har du någon midsommartradition?
  4. Kommer du dansa runt en midsommarstång?
  5. Befinner du dig mitt i sommaren eller har den bara börjat?

Hur spenderar du midsommar i år?
Bli hemma, i lugnet bara. Har lite huvudvärk.

Vad gör du helst på midsommarafton?
Tar det lugnt, jag tycker inte man behöver hypa saker så mycket.

Har du någon midsommartradition?
Nej det skulle jag inte vilja påstå.

Kommer du dansa runt en midsommarstång?
Nej det kommer jag inte. Har inte gjort det på många år.

Befinner du dig mitt i sommaren eller har den bara börjat?
Jo men det gör jag nog, eller en kombination av båda.

6 kommentarer

  1. Vi tog bussen till Lilltorpet, ifjol var vi i Sundborn, föredrar Lilltorpet, eller ännu hellre Säfsen för midsommarfirande. Träffade två av mina tre barnbarnsbarn så jag var nöjd. Ha en fin sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa