I torsdags tog jag med Lizzla för en långpromenad runt regementet och vidare mot övre Norslund. Vi gick sedan till Arkens Zoo och köpte en jättesöt enhörning som jag hittade där. Vi kikade även förbi Granngården och köpte lite hundgodis.

Efter det gick vi hemåt och Lizzla somnade relativ ovaggad. På eftermiddagen åkte vi till Skedvi och gick sedan till Säter och Säterdalen via en led. Vi såg ett rådjur, och mötte på en hel del med mygg. Efter promenaden åkte vi till Björn farmor, jag och Björn beställde en pizza som vi delade på.

Igår var det mest regn, men vi hann med en del promenader och även fri lek ute i Kniva.

10 kommentarer

  1. Vilken söt liten enhörning hon fått. Härligt att gå en riktigt lång runda. Det låter som det iallafall med promenaden på leden. Trist dock med en massa mygg. Skönt för Lizzla att ta en tupplur på dagen. Pizza är alltid gott!

  2. Det lät som en bra dag. Även här blev det nya hundleksaker från Arken zoo. De hade försäljning på hästtävlingarna och de hade riktigt bra priser.

  3. Härligt med flera promenader. Så söt unicorn du köpte till Lizzla. Gott med att kunna dela på en pizza. Här har det blivit kallare. Det ska ha åskat ordentligt i natt men jag märkte ingenting.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa