Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Graviditet

Bebben är frisk!

v 19+2

Barnet är friskt! tackar gud!!! hört mitt barn hjärta oxå va faktiskt roligare en nått av ultraljuden! Är hos mamma i orsa nu. skönt att träffa mamma och famliljen. Börjat med järntabletter nu oxå men de är helt okej! nu känner jag mig lycklig och vet att barnet i magen mår bra och likadant jag. Cystan är i alla fall inte kromosomrelaterad sa doktorn han kan ju inte lova till 100% men vad han såg var de inget! TACK GUD för att du lyssnade på mina böner tror att du finns nu.
Jag är lycklig och jag ska ha barn den 26/9-04 i alla fall enligt ul och sm datumen!

Nä vi gick därfrån kände jag hur hela kroppen skakade av kärlek. Såg en liten nyckelpiga och allt kändes så underbart.

Vi gick ner på stan och där fick jag en mitt första år bok med nalle puh av mamma. Jätte fin. Jag köpte ett par mamma trosor också.
Åkte med mamma och hennes karl till Orsa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.