Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Graviditet

. skadligt sjuk-humor .

Haha. skrev aldrig om de här igår men ska göra de nu.
Björn har ju fått order om att laga mat åt mig av BM (han sa igår att han tror att hon inte tycker om honom och att han känner att hon tycker han är en hemsk person, jag drar slutsatsen att han tror att de är så för att jag träffade henne innan han träffade henne och han tror att jag smutskastat honom inför henne och att hon ser honom som en hemsk människa , saken är snarare den att hon på ett sett var den som fick mig att gräva ner stridsyxan där i juni. Ska tala om de för honom minnet är kort numera.)
I alla fall till de jag skulle skriva.
Igår när Björn hämtade mig åkte vi till ONOFF hör han skulle köpa cd-skivor att bränna av sina filmer på, därinne var de nån arbetskollega till han som han gick och pratade med medans jag gick i väg och kollade på lite mobiler hittade ingen av intresse i alla fall så.
När jag kommer tillbaka säger han. Kolla villken mage och pekar på mig. Tror att han är lite stolt i alla fall hehe.

Men till de roliga.
Vi gick till HK = Hemköp . Och därinne är de en gubbe som kollar jätte konstigt på mig gick efter mig och så jag får panik av sånna saker så jag sprang iväg och började plocka lite blandat godis , tror ni inte gubben kommer dit DÅ! Var nästan klar men i alla fall hade de ramlat ner en godis på golvet och gubben tar och plockar upp den och lägger tillbaka godisen i en av lådorna!!! Där dök madde humor upp och jag började skratta utan att kunna hindra mig. Skrattade hela vägen fram till kassan och sen när vi kom ut. Björn var skit irriterad och tyckte de inte var de minsta kul han tyckte bara de var äckligt och inget man skrattade åt. hur ska jag kunna hålla mig ingen normal människa lägger tillbaka godis så där. Föresten tycker jag gubben var gullig som fick mig att skratta lite längesen jag hade så roligt.

I natt annars har jag haft skit ont. Och de känns som jag skulle vilja slå ihjäl någon fortfarande eller bara kanske hänga upp nån i stortån så jag fick se nån annan plågas.

Nä nu ska jag inte tråka ut er mer.

Kram och Puss
Madde och liten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa