Graviditet Gravid – I väntans tider
Graviditet

Gravid – I väntans tider

Nu känner jag att jag är gravid ännu mer igår när jag gick ner till mormor kändes de inte ett dugg jobbigt men när jag skulle gå hem vid kl 12:30 var de hemskt hur solen påvärkade mig. Var helt slut efter bara några meter.
De är ju tecken på graviditet de.

Nu är jag i vecka 19+4 villket betyder att på måndag är jag i v20 och i vecka 20 är de bra 20veckor kvar tills förlossningen om den inte bestämmer sig för att vara inne där lite längre dvs.

Har lite oro för förlossningen på de sättet att jag känner att jag kommer bli fasligt förbannad om någon får för sig att säga fel saker till mig. Funderar på att försöka utan bedövning alltså kan ju ta och ta något om de inte finns nått annat.
Ryggmärgsbedövning och lustgas har jag funderat på i så fall. Vill även ha bedövning neråt om man säger så jävlit rädd för att spricka de ska tydligen göra förbannat ont.
Mamma ska vara med på förlossningen villket känns så tryggt och bra.

Nä nu ska jag göra nått annat än diskutera förlossning som inte kommer vara på ett bra tag.

Är rättviksmarkand i helgen får se om de blir nått sånt vet nämligen inte hur sugen jag är på att gå i denna värme bland en massa folk för är man gravid är inte värmen de roligaste.

PUSS & KRAM Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: