Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Graviditet

Bambino!

Sparkelispakis.
Nu är liten igång mer och mer :).
Så mysigt att känna liten sparka oxå.

Liten värkar gilla vissa ljud oxå.
Sen vet jag även vad liten inte tycker om. När jag ska försöka sova.
Då ska lite sparka mycket och hårt 🙂 . litet busfrö därinne.

Idag har jag varit på jobbet gick jätte bra :).
Fast sombie är jag oxå iofs, somnade på soffan efter lunschen behövde de.

Nä nu ska jag göra annat.

Lite bilder på min bebbe och på mig och magen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa