Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Graviditet

Udda drömmar

Drömde en konstig dröm inatt.
Var om att jag födde barn fast de var lika litet som mitt lil finger och död fast ändå levde barnet i min mage fattar nada. 3 gången jag drömmer konstiga saker om barn ju. Den här gången var barnet i alla fall en tjej.

Blir helt förvirrad av dessa drömmar. Idag kommer i alla fall Lena & Per hit och hälsar på ska väl hinna damm-suga + tvätta-golven innan tänkte jag.

Funderar på om man kanske ska ut på falu-kalaset när de är saken är bara den att jag inte är allt för intresserad att gå runt bland en massa folk känns så värdelöst liksom. Precis som att springa på stan så boring!

Sticker i alla fall till Uppsala på pingst så att jag får vara med på Emilias dop. Gulligt Melissa ska eventuellt följa med mig villket kan bli en upplevelse Melissa har nämligen en tendens att babbla in i de oendliga men älskar henne i alla fall. Cilla värkar inte kunna lämna sin kille för dopet. Killen som hon träffar varje dag…

Nä nu ska jag göra nått annat.

  • senare –
    Happ då lyssnar jag lite på brian adams då han har enormt skönt röst.
    Har damm-sugit + tvättat golven. känner mig riktigt duktig. snart kommer lena & per då.
    Ska bli skoj.

  • eftermiddag ”senare –


nu har jag raderat en massa gamla dagboksinlägg kanske ska radera alla som inte är hemliga. Orkar inte med detta spingade i min dagbok.

  • mot kvällen –

Nu är Lena & Per här + Lillis oxå 😀 . Vi har nyss ätit tacos vat jätte gott.
Sov när dom kom och ringde på dörren ler.
Tröttheten en del av graviditeten de är kroppens sätt att sova ut innan barnet föds
då de blir mindre sova.

Kul att ha alla här fast nu har dom gått och handlat ¨tror jag¨ .
Nu ska jag vänta på dom ett tag.

Kiss & Hug’s!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa