På MVC fick jag ett jätte kul besked jag hade missuppatat doktorn på spec och min bebis har ingen cysta alls! så de var falskt alarm 😀 ! LYCKA

Fick höra hjärtat på bebben oxå fast den var inte så väldigt inne på att bli avlyssnad idag hn sparkade på micen så de lät pang i den. Flera gången gjorde hn de så de är en liten ligist där inne ler. Brukar kalla hn för aktivisten för den är så sparkigt aktiv på kvällstid när mamma vill sova *ler.
I alla fall så fick jag höra hjärtat efter att hn lekt kurragömma , sparkat och gömt sig för micen i 5 min *ler. Idag var de mindre hjärtslag 133 så idag var de en kille i magen hehe 😛 . Fast iofs var de uppe i 146 ett tag oxå så de är olika.
Gud vad jag längatar efter dig mitt lilla pyre!

varit på jobbet oxå gick jätte bra lite skratt och så där. var på Försäkringskassan och gjorde om lite uppgifter + anmälde mig som havande där oxå.

Nu ska jag göra annat.

Puss & Kram Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: