Ursch villken dag började iofs igår kväll när jag marie och ola och hans kompis åkt till borlänge för att kolla lite kläder blev de värre en innan med min förkyling och i morse hade jag 37.6 graders feber och nu 37.8 så den stiger :/ . kul helg blivit mycket sova och värkande.

Hoppas inte bebben blir påvärkad av att jag inte orkar nått tvingat i mig mackor i alla fall känner ingen matlust som alltid när jag är sjuk. Hellst vill jag bara ligga och vänta på att feber ska försvinna och så de gör min feber bäst utan mat tyvärr kan jag inte tänka på de just nu har ju en liten en som måste ha i sig något.

Läst ut en bok idag av danielle steel : en familjesaga jätte bra faktiskt 434 sidor som jag läst ut på en dag. har kunnar ha nått annat en min sjukdom i huvudet i alla fall.

Nu ska jag sova och se om de blir bättre imorgon.

Puss & Kram Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa