Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Graviditet

Lösenordsskyddat

Björn följde inte med på ul. Villket gjorde mig både arg och förtvivlad. På ul såg dom en eventuell cysta och de gjorde mig knäckt. Mamma kom hit och var med på riktiga ul med specialist lärare, Tack och lov var allt falskt alarm och jag är numera troende. Björn och jag har inte pratat på en månad skrev mail till han idag, får se hur svarat blir, hur vida jag håller på att få magsår. Älskar mitt barn och de är de viktigaste.

KRAM o Puss

Madeleine

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa