Dark Mode Off / On
Graviditet

Sammandragningar!!!

I natt hade jag enormt ont i magen, kändes som magen var en fotboll typ.
Men jag som ska vara hulken i kvinnoform trodde ju att allt är lungt.
Ringde BM nyss och hon sa att de är sammandragningar oc gav mig nummret till förlossningen. Dom på förlossningen sa till mig att stanna hemma idag och ligga stilla så skulle dom gå över annars får jag lov att åka in!

De här känns konstigt kommer helt plötsligt bra, Berättade att jag haft ont när jag gått i veckan oxå tydligen sammandragningar de med.

Men nu vet jag om de i alla fall blir att se till att inte bli stressad och ta de lungt.

Nu ska ja lägga mig på soffan och så skriver bara så att folk vet lite.

Puss och Kram Madde

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: