Dark Mode Off / On
Graviditet

– eftermiddag –

måste bara skrive nått sött som min lilla-syster Melissa hade sagt idag till mamma.

Dom har köpt en spjälsäng och bebben som ska hit sen men just nu är den hos dom.
Melissa hade setat på toa och pratat med mamma.
Så hade hon sagt mamma om madde kommer hit när hon fått bebis måste den ju oxå följa med. mamma hade svarat ja. då sa hon då kan de ju sova i den där sängen om spjälsängen mamma hade fått förklara att den skulle till mig. Melissa hade sag jaha. kul att hon tänker på bebisen ler för ett tag sen tror de var i måndags när jag ringde frågade hon om bebisen inte hade föds en hon har ju inget begrepp om tiden ler. Ska bli roligt att visa upp bebisen för henne.
Hon ska oxå vara i näset i helgen så de blir jag , hon mamma och gunnar ler.
Speciellt kul med melissa hon är så gullig. de är ju 13år mellan oss så man kan känna ibland att hon måste tycka att jag är en gammal tant.
Nu ska jag göra annat

kram och puss

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: