Happ då har man jobbat idag då 🙂

va kul. skönt att komma hem tidigt och sånt.
Har sammandragningar idag oxå hate it!!!
De blir stop på nått sett man blir så slut av de.

Nu ska jag äta nått.

< Kväll >

Snart blir de att gå och sova.
dagarna passerar så fort :/.
Fick nyss dåligt samveta för att jag aldrig hör av mig till folk numera.
Ju längre in i graviditeten jag kommer ju mer glömmer jag bort att höra av mig.
Men hela min hjärna är så uppslukad i graviditeten att jag inte kommer ihåg att ringa fast jag sagt de. Mitt när minne är kort. FÖR kort.
Kommer knappt ihåg nått numera ganska trist faktiskt.

Sen känner jag att skvaller + vem som knullade vem inte är så intressant längre (dvs om jag någonsin tyckt de). Lika detta om att supa sig redlös de är lixom ett liv jag inte längre har så de blir konstigt att prata om de oxå och igentligen är de inte konstigt att jag känner så för mitt liv är just nu sparkar känna på magen och planera framtiden med barnet.
Festande + sex är så långt ifrån mitt liv de bra kan komma.

nu ska jag sova

puss och kram madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.