Åkte till borlänge igår och sov hos sofie va jätte kul :)!
Ska snart åka till borlänge igen ska handla lite mamma kläder och nått till bebben ler.

Har ont i benen nu har tydligen något med sammandragningarna att göra livmoderna trycker på nån nerv inte slut på de här än inte :/.
Fast älskar ändå att vara gravid trots smärtan.

nu ska jag ta och ta lite medicin och sen ska jag sminka mig.

  • kväll –

Idag köpte jag babykläder en body + en tröja och byxor till bebisen.
Och sen vita hängselbyxor + linne till mig själv :).
och sist men roligtast en smuttefilt + en barnvagnsmobil som de är nalle puh på ler.
SÅ sött ska handla mer bebbe kläder när jag får pengar. Stackars sofie bara fått springa runt och kolla bebisgrejor hela tiden ler.

Nu ska jag sova.

puss och kram madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa