Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Graviditet

Morgon-stund har guld i mun

  • morgon –

Jätte fint väder ute :)!
Solen lyser in i mitt fönster ska snart bädda sängen och sen ska jag dammsuga.
Fast ser inte fram i mot damsugningen tror mig…

Drömt massor i natt och nån lekte rövare här ute igår skreck som jag vet inte vad hade lust att hugga en yxa i foten på nån… har fått en jävla temprament dom senaste dagarna kanske beror på värmen.

Nu ska jag äta frukost.

  • lunch –

nu har jag fixat och donat här hemma alla mjukdjur är numera på hyllan 🙂 .
Satte upp en tavla jag fått av lena nyss råkade förstås hamra mig på tummen för 1a gången i mitt liv har väl tydligen inte tillräkligt ont … arg .

  • middag –

nyss ätit köttbullar och potatismos va ganska gott. Marie och Christin kom aldrig hit nått dom hade fullt upp med annat dom ska ju parta ikväll så 🙂 .
Om inte mormor kommer hit imorgon kommer dom eventuellt hit. Får se.

Har städat och donat hela dagen börjar bli riktigt pysslig nu jag önskar att jag kunde brodera då skulle jag göra en tavla åt bebben.

  • kväll –

Nu ska jag snart gå och sova har bokat tvätt-stugan kl 5-7 imorgon bitti omänskligt tidigt men de måste jag göra för annars får jag ingen ren tvätt. MÅSTE skaffa tvättmaskin! Känns som att jag inte kommer kunna leva utan en tvättmaskin när jag får barn vill inte gå ut i tvätt-stugan varje dag.
Får försöka hitta en billig.

Känns lite trist att inte kunna röra mig skulle velat kolla nere på stan och sett om jg kunde vinna en nalle åt bebisen där nere är faktiskt ganska duktig på att vinna nallar med sånna där klor fast Lena blir oroad när jag gör de och tror jag är spelmissbrukare. hehe. Kanske jag är?! nä de är jag inte men de är kul med nallar menar jag har ju inte så många eller hur mina nära vänner?

ska knäppa ett kort på mina nallar nån dag ska alla få se.

Nä nu vet jag inte vad jag håller på att skriva för dravel ska lägga mig i sängen och leka lite med liten i magen så underbart.

God natt!

Puss och Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.