Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Graviditet

MVC V24 :D

Varit på Mvc allt såg bra ut 🙂 . hjärtat tickade på och liten gjorde några kullerbyttor ler.

Mitt järnvärde hade stigit lite men inte tillräkligt tyvärr hade 114 nu var 111 sist. Måste äta mer järn inte järntabeletter de är samma dos som innan 2 om dagen men därimot med järnrik mat. Min Bm föreslog att jag skulle börja äta blodpudding nä där går min gräns så hon sa att då fick de bli jordgubbar de går därimot fint 🙂 .

Nu ska jag till jobbet ska jobba 12-16 idag pga att jag inte kunde gå i morse.

  • efter jobbet –

Nu är jag hemma från jobbet de var som vanligt :).
Pratar med marie nu.

Kram & Puss Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.