Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Graviditet

Spec-mvc + jobbat + får besök :D

Japp idag kommer marie och philip och christin hit 🙂 . ska bli roligt.

Städade nyss så roligt.

Jobbat har jag oxå gjort bara 2 timmar iofs men ändå.
Och sen åkte jag upp på spec-mvc.

De var inte öppet (tack och lov) men jag fick sjukskrivning på halvtid i en månad till pga att jag har sammandragningar och de är bäst att se till att de inte sätts igång nån förlossning nu. Om en månad är den lill* så pass stor att chanserna att hn överlever är större en nu. Dom klarar barn som föds i veckan jag är i men dom for oftast skador och osv så de är ju faktiskt bäst om den lill stannar där inne.

Nu ska jag göra nått annat.

  • kväll –

De va jätte kul att ha Marie & Christin + Philip här (han hade blivit så stor fortfarande jätte söt).
Vi satt och pratade ett tag sen gick vi till hemköp men lilla jag fick sammandragningar så de var inget vidare. Kan inte röra mig som normalt. :/ .
Jaja. Nu ska jag lägga mig min liten behöver mammas uppmärksamhet ett tag och de tänker jag ge liten.

Skriver mer imorgon.

Puss och Kram Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.