Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Graviditet

du är den vackraste jag mött + nya magbilder!

Ursch läcker mjölk :-/ . Tycker inte alls de är kul. De är iofs bara ibland de gör de är men de är alltid från vänster bröst de läcker.
Helt plaskvåt blir man. Ska köpa en ammnings bh den här månaden + ammningsinlägg för jag vill inte ha mjölk överallt mer.

Tvättade bebis kläderna jag ska ha på BB igår.
Ska börja packa BB väskan nu är ju v34 imorgon. Och då är de inte
långt kvar. Iofs så funderar jag på om de är v35 igentligen för man verkar som när man säger v34 har man gått 34 fulla veckor villket måste betyda att man är i v35 igentligen. Fast jag säger v34 till folk.

Nu ska jag gå och duscha behövs känner jag. Var föresten vaken till kl 04.00 i natt
har börjat läsa sagan om isfolket böckerna är på bok 10 nu och dom är så jävla bara!

  • kväll –

Nya kollage bilder mamma skickade dom i dag så nu kan ni kolla in min mage lite.
Imorgon har jag gått 34 fulla veckor och därför står de v34 på dom!
Gjorde lövbiff med mos och beanissås idag var riktigt gått skulle varit
potatis till men potatisen hade råkat ut för rötmånade suck.

Björn och Larssa (björns kompis som jenny frågade om han var på riktigt till på fyllan) skjussade mig och Cilla på willys idag igentligen känns de jobbigt att behöva vara beroende av Björn men vad gör jag jag måst ha hans hjälp ibland.

Kram & Puss Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.