Fick pengar idag 😀 . Snacka om lycka dom var verkligen efterlängtade.
Så nu ska jag handla lite mat idag.

Blöjor har jag hemma som tur är.
Funderar på om jag ska köpa mig ett par byxor den här månaden.
Kanske är en dum ide? Svårt att veta men är så trött på mina vanliga kläder nu.
Vill ha nått nytt.

William var jätte ledsen i natt. Vid nio åkte Björn hem till sig och William blev ledsen nästan med en gång. Han låg och skrek hjärtskärnade och jag viste inte vad jag skulle göra. Ammade honom men han åt 5 min sen skrek han igen. Gav honom nappen och la honom i min säng han skrek ännu mer. Förstod att han hade ont i magen. Fick ringa Björn vid 1 för jag var så orolig. Björn kom hit och efter cirka en timma ammade jag William igen och då somnade han av utmattning. Sov ända tills klockan 7.oo i morse. Stackars liten sötnos.
Idag har han annars varit jätte glad och pigg. Älskar honom så mycket finner inga ord.
Önskar bara att jag slapp ha så förbannat ont i bröstvårtorna hela tiden.

Kram och Puss
Madde och William

Just ja har skaffat en Libero sida åt william där han heter lilla_william. www.libero.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.