Ja faktiskt måste jag säga att jag känner mig lite halvt snygg idag. Har Jeans och klätt mig i lite kläder som jag aldrig trodde jag skulle kunna använda igen. 🙂 .
Tror jag ska ta och promenera ner på stan idag och shoppa mig en jacka och ett par skor.

Nu tycker väl folk jag är knäpp som ska gå ner på stan men de är så kul att gå med vagnaen. Men kanske är dumt att gå den streckan? De tar ungefär 20-30 min att gå från mig ner på stan och sen hem igen. Fast känns inget vidare att åka buss med vagnen heller men de kanske jag ska göra i alla fall. Hur som hellst måste jag köpa mig en jacka och skor.

William hade svårt att somna i natt igen hade massor av gaser i magen hörde hur de bubblade därinne och kom inte ut nått. Tog tempen och fick honom att börja prutta i alla fall. Men inget bajs . Han vaknade vid 24.00 sen sov han till klockan 3.30 ville ha mat och somnade om och sov tills klockan 7.30 blir mer och mer sömn på natten nu,

Igår kom föresten Jenny hit och hälsade på var jätte skoj.

Puss och Kram
Madde och William

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa