Hmm göra saker man får ångra???

Ja ibland kommer tankar upp eller så gör man saker man får ångra. I alla fall ångrar jag inte en sak min och Björns underbara söta William.

Igår ville min lill-kille inte alls sova han vaknade vid 14.00 efter BVC sov sammanlagt 20 min på hela kvällen och somnade vid 00.30. Vaknade igen 5.30 och ville ha mat sen gick jag upp duschade och fixade mig och var klar kl 06.30 sen åkte Björn till jobbet vid 7.00 och jag skickade sms till Marie som ringde upp mig blev trött och somnade vid kl 8.00 så sen sov vi till 10.00 och sen dess har William varit vaken,

Vet inte vad detta med att inte vilja sova beror på men de är ingen fara tycker mest synd om honom.

Nu ska jag lyfta upp min skrutt och se om han eventuellt vill vila lite middag med mig men antar att de inte blir nått sova av,

Puss Och Kram
Madde och William

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.