Dark Mode Off / On
Bebistiden

Första Lendet :-D

Idag fick jag de första leendet från William.

Jag hade badat honom i morse för han hade kissat igenom blöjan (pampers newborn) tycker inte alls dom är bra är 6 gången nu han kissar igenom blöjan och jag har vikt ner snoppen och allt. I alla fall är de super mysigt att bada honom så de gör inget :-).
Jag tog och duschade efter att jag badat honom och la honom i vagnen och lät han kolla på lampan + son nalle puh vagn mobil. Sen när jag duschat klart gnällde han till så jag gick och hämtade han polarn och pyret jacktröja och när jag satt på honom den strålade hans ögon upp och så fick jag ett leende!
Finner inga ord över hur lycklig jag blev av de.

Vi ska på BVC idag och väga och mäta honom får se hur allt är.

Nu ska jag ta och äta lite frukost.

Puss och Kram
Madde och William

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.