Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

. days of our life .

Nu sitter jag här och dricker Oboj och min lill-kille sover i sin fleesfilt. Väntar på att Sofie ska ringa, hon frågade igår om vi skulle hitta på nått.Får se om de blir så, när man har barn kan man aldrig planera nått ska ni som inte ha barn veta. Är nog första gången i mitt liv jag inte kunnat planera in nått.

I natt har William vaknat två gånger. Klockan 2.00 och klockan 5.00. Velat ha mat, villket inte ät så jätte konstigt med tanke på att mjölken försvunnit i ena bröstet oc jag får amma honom bara från höger… Börjar bli smått irriterad på detta med ammningen som ska krånglas.

Vi gick upp klockan 8.30 i morse (sovmorgon).
Björn hade åkt då inte ens hört honom åka.

Nä nu ska jag ta och dricka upp min oboj och sen gå in på familjeliv bytt namn där föresten till mamyleine som här. Och sen in på libero och fixa lite på Williams sida.

Kram och Puss
Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.