Dumelidumdummmmmmmmmmmmm…

I natt ville min lilla William inte alls sova. Han låg länge och gnällde.
Somnade när Björn gick och han fått mat vid 00.00 .

Vaknade vid 04.30 ville ha mat och sen var de inte sova tajm.
Han låg i min säng och gnällde och tyckte ”mamma nu är de morgon upp med dig”.
jag lät lampan vara tänd och måste ha somnat in trots hans pratande och gnällande klockan 06.00 tittade jag på klockan sist. :-S . Men han sov tydligen han oxå,
Klockan 8.30 vaknade han igen så jag gick upp och gav honom lite mat och sen efter de har vi inte gjort så mycket han har precis somnat ammade honom igen runt 10 så han är mätt och nöjd ett litet tag till.

Idag vet jag inte vad jag ska göra softa lite kanske. Jenny kommer förbi om ett litet tag och de ska bli skoj behöver prata av mig med någon, finns vissa saker man måste få ur sig ibland (hormoner) .

Förra året åkte jag till Särna denna dag för att fira Anna som fyllde 20år.
Imorgon fyller Anna alltså 21 och jag minns fortfarande första gången jag firade Annas födelsedag första gången när hon var 14 hemma hos henne.

Kram Och Puss
Madde & William

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: