Dark Mode Off / On
Bebistiden

William 1 månad och 1 dag

Igår hade jag fullt upp här hemma städade och donade.

Jag och Björn var och skrev på faderskapet.

Var till Björns farmor och farfar ett tag och sen och åt där.
Björn har bytt sin BMW mot en Cheva van med tv och video i. Så jag kollade lite på tv igår 🙂 . Ganska kul att åka bil och se på tv samtidigt.

Björn ska börja övningsköra mig nu. Hehe ska bli skoj och se om han vågar åka med mig jag tycker nämligen de är ganska läskigt att köra bil. Fast de är ju inte så konstigt när ens pappa kört ihjäl sig.

William skrämde livet ur mig igår. När jag lagt honom i hans spjälsäng så var han tyst ett långt tag tänkte kolla om han somnad då låg han helt stilla i sängen och stirrade tomt rakt in i säng-kanten jag trodde han hade dött så jag slet tag i honom och han var iskall. Skreck WILLIAM! Då vänder han sig mot mig och ger mig världens leende. NU får han aldrig sova i sin spjälsäng igen. Nu ska han vara brevid mig så jag vet att han lever. Ursch de var super hemskt.

Kram och Puss
Madde och William

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: