Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

Vikten som rasar

Nere på min start vikt igen 🙂 .
Väger nu 64kg och är 170+ nått lång. Vet fan inte alls hur lång jag är. Borde kanske ta reda på min längde. Borde vara 172 kanske?! När jag måste veta min längd. Till saken hör att jag vet att när jag sist tog min längd var jag 169½ och de var i ettan på gymnsiet har förmodligen vuxit nån cm sen dess. Fast på den tiden var jag smal oxå. Vägde 47 kg och de var den bästa vikten jag haft hitills i mitt liv skulle jätte gärna vilja väga de igen. Gick upp massor i vikt till 64 under 1an på gymasiet fan för p-piller och träffa pojkvänner säger jag bara.

Ja nu väger man 64 får vara glad åt den vikten kanske… DE är jag inte vill ner till minst 55 i alla fall. Fast då skulle jag se sjukligt smal ut. Får gå ner till 58?! Menar nu när jag ändå verkar kunna rasa lite i vikt kan jag väl bli av med 6 kg till. Skulle vara skoj att kunna ha lite smal midja.

Sen vill jag börja träna lite vill få min mage lite fast. Känns som den bara är en deg numera. Fast kände för första gången en magmuskel igår kväll 😀 kanske mina promenader ger lite.

Ska ringa om återkontroll nästa vecka för 6-8 veckor efter förlossningen skulle jag göra de. Och nästa vecka är de 5 veckor sen jag födde.

Nu ska jag leka lite med William.

Puss Och Kram
Madde och William

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.