[ night 00:05 ]

Nu sitter jag i soffan med William brevid mig.
Ska snart gå och pumpa ur och sen ska jag och William gå och sova.
Känner mig faktiskt inte trött alls men måste de i alla fall.

Ikväll (dvs ikväll imorgon inte nu mitt i natten) ska jag åka till Marie och äta lite mellan 17-20. Kommer dit massor av folk men de kommer säkert bli kul.
Konstigt bara att vara ifrån William i 3 timmar. Nu har William somnat.
Men nu måste jag gå och sova.

Ska knäppa nytt foto till min press bild tog bort den andra är ju numera brunett så vill inte ha en blod bild.

[ Förmiddag 10:30 ]

Fått min Mens! Jippi jippi jippi… Fast känns ganska skönt ändå vet att allt är som de ska, Mensen är ju alltid ett gott tecken på så sett. Missuppfatta mig inte nu jag trodde inte jag var gravid igen.

William ligger i baby-sittern och håller på att somna.
Jag sitter med mensvärk och väntar på att klockan ska bli 14.00 då ska Björn komma hit och kolla William medans jag fixar mig.
Tog bort min press-bild igår så någon ska få knäppa en ny. Känns tråkigt att ha en bild som är den februari i år. Tog den i vecka 9. Så längesen nu. Och ändå känns de som igår jag såg de blåa + . Och nu sitter jag här med en underbar son som jag alltid kommer älska. Han är klädd i Bamse tröja idag 😀 .

Sätter in bilder innan William föddes BTW.

Puss och Kram
madde och William

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa