Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

Lunarstorm *suckstorm*

ARRRRGGGGGG!!!

Mitt foto blev nekat för jag inte framträdde tydligt på bilden.
Roande bilden var nämligen jäkligt bra man såg hela mitt ansikte + tröjan.
var super nöjd med bilden men för lunarstorm var den inte tillräkligt bra nu får jag vänta 3 månader tills jag får byta eller betala 20 kr och de gör jag inte!

Och sen funkar de ju inte att se bilderna i mitt kollage. Nä skiter i den här sidan nu och använder bara www.familjeliv.se där heter jag oxå mamyleine så ni får jätte gärna skriva dit i stället för vill inte ha en sida som inte funkar i alla fall.

William mår jätte bra nu i alla fall sitter och jollrar i sin baby-sitter.
Med mig är de oxå bra känner mig lycklig och mammig.

Puss och Kram
Madde och William

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.