Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

William 6 Veckor / Farsdag

– 13:45 –

Nu sitter jag här igen. Laddade upp ett nytt foto igår.
I alla fall tycker jag lunarstorm är knäppt som inte visar mina kollage bilder!
ARG!!!

William och jag tog en rejäl sovmorgon idag. Sov till klockan 11.00 länge länge.
Älskar honom så mycket. Finner inga ord.
Vi ska kanske springa i väg till hemköp och köpa en farsdag-present åt Björn. Eller inte vi jag ska köpa en present från William till hans pappa. Men vad?!

Emilia har namnsdag idag och Emilia heter ju Williams tremänning. Så ska säga grattis till henne.

Ska nog gå till hemköp nu bäst att göra de snart.

– 22:56 –

Då Fick Björn ett olja och vinäger sätt av William. Tror Björn blev glad faktiskt.
Så nu har William gett sin först farsdag-present.
Snart är de julafton gott folk! Så bäst att börja handla söta små saker till William snart. Vi ska till Ikea och handla den 25 (vi) Jag, William och Björn.
Ska bli roligt. Ska handla på ikea:
Hylla + byrå och mer oxå men de är de som står 1a om man säger så.

Nä nu blir de god natt här.

Puss Och Kram
Madde & William

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.