Idag har jag haft en gos-mys dag med min underbara son!

Christin kom hit en vända och träffade honom för 1:a gången.
Sen kikade Jenny förbi. Skoj att träffa vänner.

I alla fall så hände de nått väldigt gulligt igår.

Jag var på spränga hela världen humör igår och de märkte tydligen Björn som hade åkt till affären och köpt en Blomma åt mig 😀 !!! Första gången i mitt liv jag jag fått en blomma av en kille. Kände en lycka i mig som jag inte känt nån annan gång när jag fått nått av någon. William är ju klart de bästa som finns så missuppfatta mig inte.
Fick rosor en gång för länge sen av en kille som varit otrogen mot mig så tycker inte de räknas.
Gulligt att fått en blomma.

Sen så är de så att de hänt något som gör att jag inte får bo kvar i den här lägenheten. Ledsen att jag inte kan skriva vad men vill inte lämna ut något om de.
Blir i alla fall så att jag får lov att leta efter ny bostad och de är ju inte de lättaste med tanke på att de är super svårt att få nya lägnheter i mars.
Men björn sa igår att jag och William kunde få bo hos honom så länge.
Känns så bra att björn är som han är nu och inte som när jag var gravid.

Puss och Kram
Madde och William

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa