– K L O C K A N – [09:38]

Sitter inne här och lyssnar på min son som hör och häpna snarkar!!!
Förkyld som stackaren är. Vi ska på BVC idag ska bli skoj att se hur mycket han väger och längden.

Älskar William så mycket att man kan känna sån här glädje. De är otroligt igentligen.
Jag och Jenny kanske skulle träffas idag efter 13.00 nån gång. Får se hur de blir.

Börjar bli rädd för en sak nu.
Sen jag födde William har jag inte varit hungrig mer än 3 grr sammanlagt. Äter i prinsip bara middag för att Björn håller koll på de. Men äter inte för att jag är hungrig utan för att jag måste. Förstår inte vad felet är?! Börjar bli livrädd. Och vikten bara rasar väger 2 kg mindre än jag gjorde när jag började bli gravid. Och jag vill äta men kan inte för jag inte är hungrig. På förlossningen åt jag fikat och sen efter de nere på BB firade jag och Björn med att äta plankstek åt halva ungefär och dagen efter åt jag inget fören björn kom dit och gav mig lite mat. Eftersom vi kom ner på neontala efter ett dygn på bb (två dygn sammanlagt eftersom vi låg på neontala) så sa dom att de kommer igång och du kommer börja äta ät små portioner så kommer de snart bli bra. Men de har inte hjälpt. Igår åt jag hemma hos mamma och de var 2 mackor + ett vinerbröd efter de ville jag kräkas och åt inget mer på hela dagen. Idag åt jag frukost för första gången sen William föddes fick i mig 2 ½ macka och med tanke på att jag inte ätit nått sen klockan 12.00 igår (dagen) så borde jag vara jätte hungrig de var jag inte. Känner mig illamående och vill bara spy upp allt. Vad är de för fel! Aldrig hört att nån blivit sån efter förlossningen!

Kommer skriva efter BVC igen.

– K L O C K A N – [13:57]

Så har vi varit på BVC allt var jätte bra.
Vikt : 5510
Längd: 59.5

Ska lämna tillbaka pumpen idag för både jag och Maria (Williams BVC tjej) kom fram till att de inte skulle bli nån mer mjölk i högerbröstet än dom droppar som kommer ut. Hel ammar från vänster bara i stället.
Hormon-blödningen är äntligen över!!! Tackar och bugar.

Slut ord för idag:
lär av dina misstag.

Kram och Puss
Madde & William

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.