Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

JAG HAR FÅTT LÄGENHETEN!!!

[ 13:31 ] – Lycko – dag!

Jag har fått lägenheten på Galgberget! Får kontraktet snart och ska bara skriva under. Är så lycklig. Ska dit på besiktning och kolla sen och då ska jag få säga om jag vill ha nya tapeter osv. Tvätt-maskin och tork-tummlare ingår i lägenheten :D.
Åh vad skoj de ska bli. Sa till Björn att han ska ta undan kartonger på jobbet så att jag kan få dom att packa ner saker i. Tänkte att jag skulle ta kort på lägenheten sen så att ni får kolla i kollaget. Men de blir i mars när jag flyttat in.

Annars har jag badat William. Duschade själv först så tog jag och la han på golvet brevid badkaret och efter jag duschat klart så lyfte jag i han. Alltså hade i nytt vatten lät lite dumt så la jag mig i badet också men hade så pass lite vatten att William kunde ”sitta” i mellan mina ben och jag fick ha på honom vatten han skrattade som vanligt. Han älskar verkligen att bada.

Vänder sig gör han också jätte bra nu la honom på mage inne i vardags-rummet kommer tillbaka och han ligger på rygg. Han är så underbar älskar han så högt och han blir bara mer och mer med efter varje dag som går. Nu ligger han på soffan och sover sin eftermiddags-sova.

Fick paketet från HM idag. Ska bli skoj att hämta. Ska be Björn skjussa mig till hemköp. Ska köpa tillägg där. Ska börja ge William tillägg på kvällarna han är hungrig hela natten så tänkte prova med att ge honom tillägg på kvällarna och ge han bröstet på dagarna.

[ 16:36 ] – Live you life

William ”sitter” i mitt knä medans jag skriver nu han envisas med att sätta upp kroppen så han nästan tippar ner i tangent-bordet som tur är har man ju en hand i vägen annars skulle han vä lyckas med de också. Förstår inte han verkar tycka de är skit kul att försöka tippa över. Om man sätter honom i sittern gör han likadant. Bus-unge är vad han är 😛 . Snart kommer Björn hit och vi ska till hemköp. Jag får diska efteråt. Ska passa på att slänga soporna nu också.

Pratad med min älskade vän Lena assol här på lunarstorm nyss men William hatar när jag pratar i telefon. Ända gången han börjar gråta är när telefonen ringer. Hel skumt…

[ 22:37 ] – Kväll efter en lyckad dag!

Nu sover prinsen i min säng. Han verkar blivit mätt på erstättningen baby semp 2.
Har min nya pjamas på mig jätte fin snoopy :D. Har snoopy tofflor i lila också som Marie sizter_bliss här på lunar älskar att ha på sig när hon ska röka på min ballkong. Hon hade dom på sig när jag testade positivt. De var den 24 januri snart ett år sen.
Häftigt 😛 . Känns som man har ett liv när man sitter här då. Får barnbidraget imorgon eller om några timmar. Jävligt drygt med en sak jag vet inte hur mycket jag får från försäkringskassan än eftersom dagarna hade tagit slut den nionde januari så jag får lov att se hur mycket pengar jag får innan jag kan lämna in ansökan till soc och där har jag tydligen fått ny tant så då lär de väl dröja ÅR innan jag ser några pengar. *suck* .Jaja snart är de i alla fall dop och flytt.
Nu ska jag gå och lägga mig ”kanske”.

God Natt i så fall!

Puss och Kram
// Madde

——————————————— ———————————————– ———
När gullvivan blommar         http://www.inbeportal.com/gullviva/gullvivan…

Det är kväll här på stranden solen sänker sig ned över glittrande vatten står ett färgernas spel. När jag går hem i natten och jag böjer mitt knä just där gullvivan blommar får jag vila min själ. Se hur raskt träden knoppas se hur eken får blad en bukett ska jag plocka för och göra dig glad. Det ska lysa och dofta i din sovkammare just när gullvivan blommar får du ro i din själ. Det är härligt att bygga lägga sten upp på sten känna frukten att hänga från en grönskande gren låta livslågan brinna fastän timmen är sen. Men du lilla och enkla som jag vårdar så väl som är mäktigt att tämja har en plats i min själ. I sin tidiga ungdom ingen vänder sig om men i mitten av livet för en rik ålderdom finns det stunder att gömma i sin djupaste tjärn som när gullvivan blommar för en törstande själ. Denna gnista ska slockna detta liv skall förgås men en lindring i hjärtat är väl tanken ändå att i släktled tillbaka i släktled framför just där gullvivan blommar
finns det tröst för en själ. Det är härligt att bygga lägga sten upp på sten känna frukten att tynga från en grönskande gren låta livslågan brinna
fastän timmen är sen. Men du lilla och enkla som jag vårdar så väl som är mäktigt att tämja har en plats i min själ.
_____________________________________________ ___________________________

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.