[ 00:24 ] – night

Näpp blidde inget sova än.
Ska på föräldra-grupp idag. Vi ska diskutera mat osv.
Björn kan inte vara med förtidigt på dagen klockan 13.00.

William sover. Ska jag också snart göra. Man behöver sova.
Ska lägga mig i min nya härliga snoopy pjamas.

[ 15:55 ] – eftermiddag

NU har vi varit på föräldra-grupp. William hade igentligen sin sova tid just då men höll sig vaken och kollade på dom andra barnen. Två nya i gruppen from nu varav en var en mamma som skulle varit med innan men fick en månad förtidigt en liten pojke. Och den andra mamman hade barn förut och jag är 98% säker att jag såg henne på bb. Dom har också en pojke så nu är de fyra pojkar och tre flickor.

Snart kommer Björn och hämtar med oss hem till honom där vi ska äta idag för han ska tvätta.

Kram & Puss
// Madde

——————————————— ———————————————– ———
Uggla Magnus Första gången

Varför längtar du till den dag då du ska fylla sju. Varför skynda på när den tiden snart är här ändå och det liv som du har alla tusentals dar passerar på ett litet kick. Så medans ditt hjärta slår an passa på om du kan fånga varje ögonblick. Första gången som du ska hålla nån i hand. Första gången som du ska kyssa någon man. Första gången som du är riktigt kär. Snart är den dagen här. Första gången som du ska falla ner i gråtFörsta gången som du ska tigga om förlåt. Första gången som du är hopplöst kär. Du som inte än börjat måla dig kring ögonen tänt en cigarett hört på Bowie eller Nazareth fått ett streck i kemi vart på kurs i Torquay färgat håret blått vart så full så du spytt då din oskuld flytt behöver inte ha så brått. Första gången som du ska hålla nån i hand. Första gången som du ska kyssa någon man. Första gången som du är riktigt kär. Snart är den dagen här. Första gången som du ska falla ner i gråt. Första gången som du ska tigga om förlåt. Första gången som du är hopplöst kär. Och plötsligt så har du nått fram till den dag då du ligger och tänker som jag. Varför längtar du så när det går så fort ändå. Första gången som du ska hålla nån i hand. Första gången som du ska kyssa någon man. Första gången som du är riktigt kär. Snart är den dagen här. Första gången som du ska falla ner i gråt. Första gången som du ska tigga om förlåt. Första gången som du är hopplöst kär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.