[ 14:02 ] – eftermiddag

William sover på soffan och jag har drukigt massor av Té idag.
Tydligen té tokig just nu.
Idag ska jag och Björn stor handla för hela månaden, jag skulle packa lite snart.
Borde väl börja nu eller nått.

De är 12 dagar kvar till jag blir tjugoett nu! Hjälp säger jag bara de går hur fort som helst.Förra året vid den här tiden var jag nygravid och oroad för MF men min prins ville leva och jag är så lycklig för de.

[ 21:44 ] – kväll

Ska snart gå och lägga mig. Misstänker till 100% att jag har för lite mat åt William så jag ska ringa mvc imorgon och be om att få väga honom. Blir oroad.
Jag och Björn åt hemlagad kebab idag, han slutade sent så de blev inget handla får bli imorgon.
NU ska jag lägga mig och sova.
Trött som fan.

Kram & Puss
// madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.