Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

William på akuten

[ 01:28 ]NATT

William fick en panik host-atack innefrån sovrummet runt klockan tjugotre igår. Jag gick dit och han ligger och hostar så han inte kan andas, jag lyfter upp honom och han hostar på mig så han spyr! Fick lägga ner honom så han fick luft och han forsätter hosta och harkla. Ringde mamma men hon visste inte vad de kunde vara ringde Björn och sa att vi fick lov att åka till akuten.

På akuten fick vi kolla honom lite först med en undersköterska som kollade vikten 7990 gram. Sen fick vi vänta på doktorn till klockan tolv.
Doktorn som kom in var samma doktor som tog hand om William på neontal avdelning 33 hon kände igen mig ganska snabbt. Jag kände igen henne deräkt. Hon blev fassinerad av Williams tigger dräckt och villeveta var jag köpt den hon hade en son som var nästan ett år.
I alla fall trodde hon William svalt slem som måste hamnat i luft-stupen och han fått svårt att andas. Hon frågade om William hade blåsljud på hjärtat. Men de har han inte vad jag vet?! Kanske hon undrade pga allt i graviditeten osv.

Nu har vi i alla fall kommit hem för en kvart sen och William sover i spjäl-sängen. Jag ska också gå och sova nu.

[ 14:04 ]Eftermiddag

William mår bättre ligger i sin spjäl-säng och jag sitter här såg nyss på våra bästa år säger bara villken jävla serie de där är…SÅ ologisk att de finns inte. Ändå har jag kollat på den sen 1999 … Kalla mig kvinna utan LIV.

Och club coa är bäst men jag vill att Molle, Tess, Kitty och nu Stefan (mr sexy) ska komma till finalen där är mina idoler. DOM är bäst.
Vill ha ut PUCKO Veronika jävla padda hatar henne. BLÄÄÄÄ!

Kanske blir att åka till BJÖRN sen när han slutar jobbet och äta där.

På fredag fyller jag tjugoett bara 3 dagar kvar. Eller två om man inte räknar fredagen…

[ 22:48 ]Kväll

William ligger på golvet och leker med baby-gymet. Hans nya hobby.
Han fick tillägg för cirka en timme sen så han lär nog snart bli trött. Oftast brukar han somna efter tillägget men inte idag upptäckte att han bajsat nyss så han var väl kinkig i magen stackaren.

Kom hem från Björn nyss vi åt hemlagad kebab. Håller tydligen på att bli en kebab-nörd jag. En tjej på FL blev uppenbarligen förbannad på mig idag själv uppfattar jag henne som pinsam. Hon skrev följade tråd http://www.familjeliv.se/Forum-3-28/m2081151… . Jag svarade om dagens händelse och får två påhopp av två tjejer. Känner bara men pleace! Hon tråd-startaren menade att alla skulle tycka som hon och började trakasera alla som inte gjorde de. Jag höll mig i en normal diskutionston ett bra tag till hon blev helt knäpp då gick jag ur diskutionen. Jag tycker inte hon gör fel på nått sett men tydligen så gör alla mammor som inte gör som hon fel… SÄGER bara väx upp. Tjejen är 82:a så man tycker hon borde vara någolunda vuxen. Två barn har hon dessutom.
Ger man sig in i forumet måste man veta att alla inte tycker som en själv annars ska man inte vara där. Nä orkar inte ödlsa mer av min dyr-bara tid på människor som tror att alla tycker som dom. JAG står alltid för mina åsikter och kan även lyssna på andras. Även om jag inte håller med alla gången så lyssnar jag och axepterar vad andra tycker.

Nä nu ska jag lägga lilla prinsen.

PUSS & KRAM
Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.