Dark Mode Off / On
Bebistiden

Gummi-båt

[ 13:52 ]Eftermiddag

Nyss kollat på evighets-såpan våra bästa år igen…

William sover middag och jag är trött. Var meningen att vi skulle på baby-sim idag men vill inte ha ner honom i vattnet nu när han är förkyld.
Prästen för dopet ringde vi fick en ny en tjej, han som skulle hålla i dopet från början hade fått förhinder. VI blir ensama i kyrkan jätte bra.
Ja allt är fixat nu i alla fall. Fast jag är super nervös.

William vaknade precis så la honom under baby-gymet.
Hmm vad ska jag hitta på nu då?!

Imorgon fyller jag tjugoett. Och jag ska eventuellt dricka bacardi brizzer som jag LÄNGTAT efter i över ett år.

[ 20:52 ]Kväll

Sitter hemma hos Björn. William sover på soffan mellan oss.
Björn sitter vid sin nya dator och jag vid hans gamla. VI tittar på hockey oxå sverige mot tjeckien. OM 3 timmar fyller jag år 😛 .
Dagen har flytit på. Den som ska ha lägenheten efter mig ringde och morrade för att jag inte visste om jag kunde flytta ur tidigare. Jag har lägenheten tills den första mars.

[ 23:14 ]Natt

Hemma från Björn. Knäppte lite kort där bland annat en ny lunar bild som jag ska ladda upp så fort jag får tror de var 17 februari jag kunde lägga upp en ny.
Nu är de inte många minuter kvar till jag fyller tjugoett. ångest? kanske känns som året gått så fort förra året hade jag sett William på vul nu och jag knäppte min första mag-bild. Hade mensvärk och ont i brösten. Helt otroligt känns som igår och de är ett år sen. Var meningen att jag skulle haft en hor och hallic (ironiskt man skulle klä ut sig) fest på tjugoårsdagen men de ställde jag in och sa att jag inte hade råd 🙂 . Var ju igentligen för att jag var gravid men ville vara på den säkra sidan och säga de i vecka tolv.
Nu är jag lyckligast i världen har en son och finner inga ORD över hur stolt jag är över honom han är de bästa som hänt oss. Oss = mig och Björn.

Puss och Kram
// Madde

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: