Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden Småbarnåren

Williams Dop

[ 16:31 ] Dag

Då är dopet av klarat. Allt gick jätte bra. Mamma och Co kunde inte komma.
Gunnar (låssas-pappa och Williams morfar) blev sjuk så de dom kom inte, villket var/är jätte tråkigt. Kände
först att jag bara ville skita i allt. Sen i alla fall så kom ANNA hit och väntade in tiden. Jag och BJÖRN sprang i väg till K5:an (kvartets-stugan) och hämtade nyckel och dukade upp.

Sen när vi kom tillbaka till lägenheten var LENA och PER här och väntade dom oxå. Jag och BJÖRN fick lov att åka då så CILLA fick åka med ANNA till kyrkan.

Vi klädde på WILLIAM i dop-klädningen och så kom LENAoch ANNA in med oss och gick fram, jag fick gå först. Våran lilla prins tyckte allt var skit kul! Skrattade och for runt där i dop-klädningen. ( hehe sötnosen min ). Sen kom de pinsamma jag SARA MADELEINE STENBERG kan inte och har aldrig kunnat hittade i en psalm-bok. SÅ när vi skulle sjunga tryggare kan ingen vara… Vem letade förbrilt i psalm-boken om inte jag!!! Sen när hon frågade vad WILLIAM skulle heta gjorde jag bort mig igen, trodde att BJÖRN som höll i honom skulle svara så jag sa ingen… Och sen så när jag fick säga så sa jag endast WILLIAM så prästen fick rätta till mig och säga var de inte KARL NILS också… PIIINSAMT sen råkade jag såga fan oxå… ÅHHHH jag är expert på att svära trots att jag gång på gång försöker att inte göra de. Bad i alla fall gud om ursäkt. Är inte kristen själv eller kristen är jag väl?! Är du döpt men inte religös då. Men om jag råkar svära i kyrkan då känner jag att jag måste be om ursäkt i fall att liksom…
Dop ljuset var jätte fint. Och WILLIAMS faddrar var jätte gulliga.ANNA & LENA.

I alla fall på festen efteråt varsmörgås-tårtan jätte god och lika kakan som var bakad till.

WILLIAMS DOP PRESENTER ÄR HÄR:

Mormor och morfar (inte med) – Fotografering hos fotograf
Mammas kusin Mariella och Tremänningen Emilia, Mammas Moster Pia och Mariellas Pojkvän och Emilias pappa stefan – En ram med en elefant och en tand ask som man förvarar sina mjölk-tänder i.
Farmor – Gung-hund (en hund som gungar och skäller i stället för gung-häst)
Farfar – 500 + en spargris
Gammel-farmor och farfar – Broderad tavla med födelsedata på
Pappas Farbror Anders + hans fru Marita – en tavla
Pappas moster agneta, Pappas Kusin Håkan, Pappas Kusin Anett, Pappas mosters kille, Pappas Kusin Anetts kille och deras son och min tremänning Lukas – en bok som heter den vita barn kammar boken.
Mammas och pappas kompisar , Markus och Marie och deras son Philip. Och mammas kompis Christin – En bok med Disney figurerna i.
Lena (gudmor/fadder) och Per – En sov-säck tills jag blir större och ska sova i tält.
Anna (gudmor/fadder) – 3 hundra kronor att köpa nått för sen
Mammas kompis Jenny – En ram med en nalle.
Moster Cilla – Hemlig present tills mormor och morfar kommer ner.

Sen fick jag Födelsedags presenter:
Marie och Christin – My Little pony bok 😀 . Jätte söt. Älskar ju My little pony och samlar på filmerna.
Lena och Per – Hållare att hänga bad-handdukarna på 😀 jätte fina och jätte bra.

Kommer in kort när jag fått dom av Björn.

[ 22:51 ] Kväll

Nu ska jag och min lilla William gå och sova. Ska ringa gruvstaden imorgon för att höra om att få flytta in tidigare.

Puss och Kram
MADDE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.