Dark Mode Off / On
Bebistiden

Fyller 21 idag [11:e februari 2005]

[ 00:02 ]Natt

GRATTIS på födelsedagen madeleine
Happ då fyller jag tjugoett nu då! Helt otroligt.
Ett år älder och de känns?! Som innan. Undra vad som kommer hända de här året för mig inget vet bara ödet.
William sover och jag ska göra desamma.

[ 15:42 ]Eftermiddag

Nyss kommit hem från stan Johannah och Michaela
bjöd mig och William på lunch. Fast William och Michaela låg i sina vagnar och sov tills efter lunchen. Fick en bio-biljett av dom oxå. Var jätte gulligt ju 🙂 . Har bara kännt dom i 3 veckor men de känns som längre. Så kul att fått en ny vän.

Annars säget jag STORT tack till alla som grattat mig idag. Nu är prinsen lite utråkad återkommer.

[ 22:35 ]Kväll

Nu är vi hemma hos BJÖRN vi ska sova här i natt. William sover redan iofs. Ni som undrar vad jag fått ska få lite INFORMATION eftersom William döps på söndag får jag alla paket då. Mammas kille har dessutom råkat ut för bihåleinflamation stackaren. Men jag kommer skriva upp ALLT jag fått på söndag. Plus WILLIAMs dop presenter.

Nu ska jag familjeliva.

Kram och Puss
MADDE

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: