Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

Gnäll och Skäll

[ 13:22 ]Dag

Idag har jag äntligen fått min mens efter +42 dagar lång tids väntan.
Hoppas den blir regelbunden nu.
Känner mig gnällig och skällig idag.

WILLIAM sitter i baby-sittern och jag har satt baby-gymet framför honom som han fixar och trixar med. CILLA köpte äntligen en present för dom 100kronorna jag gav henne i födelsedags-present den 14 Januari en heffaklump (nalle puh) SKIT söt.

Jag är på inrednings humör vill bara flytta nu. Vet hur jag ska klä om soffan nu oxå. Jag ska köpa två överkasst 180X2 och sen ska jag sy ihop dom på mitten och så ska jag häfta fast dom på baksidan av soffan.
När jag var Barn hade jag en bokhylla i tre delar som hade en spegel på var sida och ett till hyllplan i mitten. Min mamma lämnade den delen hon MELISSAS pappa och jag kom och tänka på den i natt och kom på att om den finns kvar hos MELISSAS pappa och han vill bli av med den tar jag den gärna och sätter över min säng nu. Skulle även vilja ha en tavla jag såg på Rusta de var med alla kända gamla kändisar på Marelyn,Elvis, James Dean mf skit fin! Vill ha.

PUSS OCH KRAM
Madde och William

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.