Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

Jag Älskar

[ 10:50 ]Lunch

Idag fyller SASSA 11 år. SASSA är för alla som inte vet de
min|mammas hund. Älskar henne högt!

Älskar även min lilla PRINS Karl Nils WILLIAM Jansson Stenberg. Fast han är nummer ett så klart.

Vi ska på föräldra-grupp idag. Då ska man vara miss prektig igen. *suck*
känns som man måste vara bäst i test på föräldra-gruppen. Man ska puré:a maten själv. Lägga WILLIAM klockan åtta för så gör alla andra. Och barnen somnar deräkt när man lägger dom i sängen… *suck* är de bara jag som får ångest på alla prektiga mammor och pappor?! Är man en kass mamma för att man inte lägger WÍLLIAM klockan åtta på kvällen?! de tycker jag inte. Jag gör fasiken som jag vill han är mitt barn.

Ska börja på unga föräldrar kurs oxå de är något som heter dialogen som har de. Börjar på TORSDAG nästa vecka där var de sång-stund och pyssel. Kan bli roligt folk i ens egen ålder kanske yngre eller ändre de får man se när man kommer dit.

Nu ska jag äta lite lunch.

[ 11:14 ]Lunch Uppdaterad Lunch

Tänkte ge er två kul spel. DE ena är inte för känsliga men så KUL http://www.mangl.at/c.html . och de andra är ett roligt spel som man
kan Bli galen på http://gamerival.grab.com/index.cfm?game=D42…

[ 22:45 ]Kväll

Varit på förälda-grupp idag. Gick väl bra men fick ju känna sig som en super dålig mamma. Enligt vad dom sa där så ska barn aldrig få gnälla. Jag brukar tex diska och så ligger WILLIAM på golvet och ibland gnäller han och vill bli buren just då. Och jag har ju inte tid jämt att bära honom så jag pratar och diskar i alla fall. Enligt BVC får man inte göra så de hämnar barnets-språkutveckling och en av mammorna fick en utskällning för att hon låter sin dotter ligga och gnälla på golvet. DÅ är ju jag en hemsk mamma. Kände mig super sårad efter de idag. Värdelös rent ut sagt. Iofs har jag mens och är extra känslig.

Vill tillägga att de är två nya eventuella påhitts-mammor ute på nätet igen.
Den ena är Noooodle och den andra är virransoet de ska var hon viktoria lindgren. Även hon är är mad__ . Passa er och era bilder.

PUSS & KRAM
madeleine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa