Dark Mode Off / On
Bebistiden

av längtan till dig

[ 12:13 ]LUNCH

WILLIAM ligger under baby-gymmet och leker.
Han ville inte sova alls i natt. Han skulle vara så nära mig att jag till sist
la upp honom på mitt bröst och där låg han och sov. La ner honom brevid mig och
världens skrik. Så fick lyfta upp honom igen. Efter gnäll ända fram till tre somnade han på riktigt och sov till klocka sex då ville han ha frukost så jag gick upp klädde honom gjorde i ordning gröt gav han ad-droppar och gav han gröten han åt upp allt idag och verkade tycka de var GOTT sen gick vi och la oss han fick tutta lite och sov till klockan 8.30 då fickhan tutta igen och sen somnade han. Så jag gick upp duschade,sminkade mig och gick ut med soporna medans han sov. När jag kom in vaknade han så då gick vi upp och bytte blöja han var nyvaken och klockan var 10.00 så jag gav honom potatis och palsternacka. BJÖRN ringde och jag pratade med honom. Så ringde han igen och berättade att han skulle till örebro och kolla på bil. Antar att de är en ny BMW.

Vi ska snart ta en promenad med Jenny för här skiner solen och WILLIAM behöver få komma ut. Ska till mat-magasinet och köpa lite mat.
Idag är de 2 dagar kvar till TORSDAG!!!

PUSS & KRAM
Madeleine

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: