[ 11:19 ]Lunch

Nu sitter jag med vilda bebin i knät. Han ska på alla sett och vis prova på att trycka på tanjenternan. Bus-ungen min.

BJÖRN ska eventullet åka till Morgongåva idag vil 13:00 och kolla på en ny bil.
En BMW igen. Han sålde sin förra bmw combi när WILLIAM var nyfödd för att han ville ha en större bil *hmm* så han köpte sig en cheva van som vi åkt om kring i hela vintern. Nu vill han ha både chevan och en ny bmw combi. Bra om han köper ny bil snart. WILLIAM börjar växa ur baby-skyddet och behöver en bilbarnstol. Var på baby-proffsen i tisdags förra veckan och kollade på en som bara kostade 1500kr (rea) och då har vi en rabatt-check där också som vi fick på BB på 250 kr så lite ”billig” blir den ju.

Nu somnade WILLIAM mot min arm. På tal om sömn märker jag nu att de börjar bli VÅR för prinsen vaknade klockan 04:30 och ville gå upp. Låg och jollrade och skrattade. Gav honom mat och då passade han på att bajsa så fick gå upp och tvätta honom. När jag skulle ta upp en ny blöja på kissade han ner hela skötbordet så fick tvätta av honom och skötbordet var ingen idé att sätta på honom pjamasen igen när jag ändå tvättat honom så gjorde en morgon tvätt och satte på honom kläderna gick ut i köket och gjorde gröt och gav han ad-dropparna och sen gick jag och la honom i sängen brevid mig och då somnade han om klockan var då 5:30 jag somnade om 6:00. Sov till 8:30 så åt han och sen sov och gnällde så jag inte kunde somna om till klockan 9:30 då gick vi upp. WILLIAM bajsade så jag bytte blöja och sen duschade jag och WILLIAM satt i baby-sittern och kollade på sin bi-snurra.

[ 1619 ]Eftermiddag

Då har BJÖRN åkt till morgongåva och kollat på ny bil.
Får se om han kommer hem och är helt exalterad eller har nobbat bilen totalt.
WILLIAM somnade i min famn nyss så jag la honom på en filt på golvet. Nu vaknade han. *LER* . Nu är de bara (3) dagar kvar till dagen jag väntar på TORSAG då ska vi på syning och ser allt bra ut så får vi flytta in. Håller mina tummar och tår vill ta alla mina saker och bara flytta in. På lördag kommer mamma och låssas-pappa och mormor hit och ska hjälpa CILLA och JIMMY att flytta in i lägenheten dom ska flytta in i. Och mormor och mamma kanske ska stanna kvar här i FALUN och sova hos mig. Vad underbart om de blir så. Dom har med sig barnstolen (till bordet) en hokus-pokus ljus-blå och även min gamla bokhylla som jag ska ställa brevid sängen. Kommer bli skit snyggt när jag är klar. Och BJÖRN har lovat att koppla in min disk-maskin fan vad skönt de ska bli att få den hatar att hand-diska fy fan de är så jävla äckligt! Smuts-skräck.

PUSS & KRAM
MADELEINE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: