Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

Se Upp för Heffaklumpar

[ 11:41 ]Lunch . 5:e mars 2005

Jag sitter här medans min underbara lilla WILLIAM ligger på golvet och leker med sin Goggo dock-bok han fått från gó boken. Han fick en ny bok igår en dockbok de också fast en chinchilla som hete Charlie som precis som Goggo går att läsa och ha som leksak. Gó Boken gillar jag!

Snart kommer BJÖRN hit. Han skulle jobbat idag men hade tydligen inte orkat.

[ 16:36 ]Lunch

Lååång promenad tog jag och BJÖRN idag. Vi gick till Coop i solen. Ingen skulle handla nått men röra på sig måste men. WILLIAM sov så tungt i vagen och de var super mysigt. Nu här jag firat med att äta glass. Nyttigt eller hur. WILLIAM fick lite banan idag. Mums när han såg att jag åt banan också.

Nu är BJÖRN och WILLIAM och handlar mat åt oss. Jag frågade om BJÖRN ville ta med honom och handla.

Kram och Puss
Madeleine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.