Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

Varit tjugoett exakt en månad nu

[ 12:16 ]LUNCH . 11:e Mars 2005

Nu sover WILLIAM middag och jag sitter här för ovanlighetens skull…

Kommer få besök idag av två tjejer från MORA STINA och ANNA KARLSSON. Har inte sett dom sen i somras midsommar så de ska bli skoj. Roligt att se ANNAs mage också. Den lär ju vara giganskist hög-gravid som hon är.

Jag blir nästan avesjuk på alla gravida. Vill också vara gravid igen. Vill ha ett till barn. Vet jag är knäpp menjag älskar att vara mamma så mycket. Men jag ska vänta oroa er inte men man kan ju få drömma lite i alla fall. Minns fortfarnade sparkarna när jag ska lägga mig på kvällarna.

Har en finne på hakan! *Morr* de får jag alltid en vecka innan mens. HATAR mens och mensen för med sig mens-värk som jag hatar ännu mera.

BJÖRN är och köper bil nu en BMW combi. Så när föräldra-penningen kommer ska jag lägga min del på dator 1000 och bil-barnstol.

Nä nu ska jag gå ut till postlådan och se om jag fått nån post.

[ 17:55 ]Kväll

Nu har mitt besök åkt. Var jätte kul att träffa dom. Villken mage hon hade ANNA ser ut som min såg ut med WILLIAM hade också sån där. Ska bli så kul att se vad hon har i magen. Tyvärr får jag väl inte de h*n förens den är 6-7 månader.

BJÖRN har köpt en BMW nu men har är på relaxen och jag sitter här. Medans våran prins ligger på golvet och gym:ar.

Puss och Kram Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa