Dark Mode Off / On
Bebistiden

Hjälp jag är en fisk!

[ 10:08 ]Förmiddag . 12:e mars 2005

Jag sitter här. Min prins sover och om nån timme kommer nog BJÖRN hit och hämtar med oss till KNIVA där WILLIAMs farmor och farfar bor.

Tänker så jävla mycket just nu. Tänker på allt . Får huvudvärk av alla jävla tankar som går runt i huvudet på mig. Önskar verkligen jag bara kunde sluta tänka så jävla mycket och bara låta saker och ting vara men de går inte. Jag måste hela tiden bevisa att jag kan mer än många tror. Jag vill inte visa för någon att jag inte klarar nått. Och allt folk säger om mig ger mig tänkar som INGEN tycker om mig. Alla tycker jag är en IDIOT och vad vet jag de tycker kanske folk också.
Känner mig deppad eller nått, tur att jag har min WILLIAM annars hade jag inte orkat med alla dessa krav på mig själv.

ÅH nu börjar SOLEN skina!

[ 18:13 ]Kväll

Är hemma hos BJÖRN . Vi ska äta köttfärs-paj *gott* . Jag väntar med spänning på min så efterlängtade mens. Choklad-sug, och finne på hakan dom STORA tecknen för att mensen är på väg HATA .
WILLIAM är rolig han. Han har inga leksaker hos BJÖRN så han leker med en grön plast mugg och blir skit förbannad för att koppen åker ur händerna på honom. Så nu la jag honom framför tv:en där de är barn-program.

[ 21:42 ]Senare Kväll

Sitter hemma och slö kollar på melodifestivalen. Lena Ph sjunger nu. Och jag vill bara se vem som Vinner. Åh snart är de Club Goa hoppas den där fjollan Frida åker ur henne gillar jag inte.

BJÖRN är ute och festar. Får han väl så länge han inte kommer försent imorgon när vi ska på baby-sim imorgon.

MARTIN STENMARK vann han var ganska bra tyckte jag kanske inte riktigt min musik men gå att lyssna på kanske rant av vinner han alltihopa.

NU ska jag slå över till 3:an.

Puss och Kram
Madeleine

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: