Visa ord som rubrik . Man kan inte köpa bort smärta,även om en shopping
tur efter att ens pojkvän gjort slut eller varit otrogen eller sag något elakt kan kännas skönt finns ändå smärtan kvar där för evigt som att någon skulle skurit ut en bit av de och sen värker de där varje gång detta kommer upp. Även om man träffat någon ny. Pengar underlättar LIVET en del men man kan aldrig bli lycklig av pengar.
Jag trodde att livets mening var att bli rik förut. Att alla pengar skulle få mig lycklig. Att ingen kärlek kunde vara större än den till plånboken.
Ända tills WILLIAM föddes då jag insåg att pengar skulle aldrig någonsin kunna ersätta känslan av sitt barn. Inga pengar i världen räcker för att jag inte skulle få träffa WILLIAM igen. Jag går hellre fattig och har ingen bostad, mat och malätna kläder än att se min WILLIAM försvinna ur mitt liv.
Jag skulle kunna döda för honom. Skulle någon döda mitt barn skulle jag kunna döda för att få upprättelse.
Av alla jag älskat finns ingen kärlek större än den till WILLIAM.
KÄRLEKEN TILL SITT BARN KAN INTE BESKRIVAS DEN MÅSTE UPPLEVAS

WILLIAM leker med baby-gymmet. Ska snart leka tillbaka.
Sov hos BJÖRN i natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: