Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

Tiden går för fort ibland

Sitter här på nätet. WILLIAM sover ivagnen.
BJÖRN sov här i natt så jag fick lite sovmorgon blev till klockan nio
och även om de för vissa låter lite var de super skönt för mig.

Jag lagade mat igår klyft-potatis och kött och bea-sås. Gick väl att äta men gillar inte att laga mat. BJÖRN sa att de var gott jag tyckte så där.

Fick kort på valpen hon heter Jazzi vet inte stavningen. Passar i alla fall ihop med Sassa.

SASSA är väl inte storm förtjust deräkt. Hon är tydligen ganska deppad. Svårt säkert att ha en ny att konkurera kärleken med. Vill åka upp och träffa familjen. Känner mig så ensam ibland trots att jag har WILLIAM här så vill jag träffa min familj.

Puss Och Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa